Zie ook:
vdTempel Bouw & Ontwikkeling
www.vdtempel.nl

Van Brakel Bouw

Van harte welkom op de website van Van Brakel Bouw. Deze site informeert u over onze organisatie, projecten en mensen en geeft u een beeld van hoe wij denken over bouwen en dit in de praktijk tot uitdrukking laten komen. Een virtuele kennismaking welke de basis kan leggen voor, naar wij hopen, een persoonlijk en langdurig zakelijk contact.

Bouwen doe je samen! Opdrachtgever en aannemer zijn binnen deze context een eenheid. De opdrachtgever maakt zijn bouwwensen kenbaar en de aannemer zorgt ervoor dat deze ook zo worden uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en planning. Het vakmanschap van al onze medewerkers staat daar borg voor.

Sinds 2007 zijn alle activiteiten van Van Brakel Bouw overgenomen door v.d.Tempel Bouw & Ontwikkeling uit Schiedam. Deze activiteiten zijn in de organisatie verweven, maar worden wel onder de naam Van Brakel Bouw uitgevoerd.

Het werkgebied van Van Brakel Bouw ligt in de Hoeksche Waard en regio Drechtsteden.
Zo is Van Brakel Bouw partner van Livingstone B.V., een organisatie welke al meer dan 30 jaar actief is in de villabouw ( www.livingstone.org ). Jaarlijks worden meerdere villa's volgens dit concept gerealiseerd.

Daarnaast voert Van Brakel Bouw alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.